O femeie a fost Spanzurata in Public in Ucraina, Motivul Executiei Ordonate de Rusi

O femeie a fost Spanzurata in Public in Ucraina, Motivul Executiei Ordonate de Rusi

O femeie din orasul Skadovsk al regiunii Herson din Ucraina, a fost spanzurata in public de catre colaboratori locali ai armatei Rusiei, ea avand varsta de 56 de ani si fiind asistenta la o unitate medicala din localitate, actul fiind comis chiar in fata tribunalului pentru a descuraja alte acte de nesupunere civica.

Motivul care a stat la baza executiei publice din Ucraina a avut la baza faptul ca femeia i-ar fi denuntat pe politistii locali din Skadovsk pentru ca au colaborat cu Rusia, ea participand si la mitingurile organizate impotriva ocupatiei ruse, si criticand in repetate randuri regimul de ocupatie.

“Colaboratorii o spânzură în public pe femeie pentru că a vorbit împotriva Rusiei. Colaboratorii pro-ruși ar fi spânzurat-o pe asistenta locală Tetiana Mudrenko, în vârstă de 56 de ani, în ceea ce a fost o execuție publică pe străzile din Skadovsk ocupat din regiunea Herson, scrie Financial Times.

În poveste, Financial Times a citat-o pe Natalia Chorna, sora decedatului, și mai mulți martori. Se pare că Mudrenko a fost executată după ce i-a denunțat pe polițiști pentru colaborare cu Rusia și a strigat: „Skadovsk este Ucraina!”

Sora ei Chorna a spus: „I-au turnat ceva în gură și apoi au spânzurat-o în fața clădirii tribunalului orașului”. Mudrenko a criticat în mod repetat forțele de ocupație ruse și a participat la mitingurile pro-ucrainene de la Skadovsk.”