Engie: Informarea IMPORTANTA de ULTIM MOMENT pentru Clientii Romani

Engie Informarea IMPORTANTA ULTIM MOMENT Clientii Romani

Engie, una dintre principalele companii care furnizeaza gaze naturale si electricitate acum in Romania, a publicat notificarea extrem de importanta de mai jos prin care le aduce in atentie tuturor clientilor din toata tara felul in care se face in momentul de fata plafonarea preturilor pentru servicii.

Engie a creat un clip video in care explica modificarile cele mai noi cu privire la plafonarea preturilor la gaze naturale in Romania, iar asta pentru ca exista multe schimbari implementate de Guvern, iar toata lumea trebuie sa stie ce se intampla, si ce va avea de platit in momentul in care va primi o factura.

Dupa cum puteti vedea deja, cei de la Engie Romania au si pe website-ul lor mai multe informatii cu privire modul in care se face plafonarea preturilor pentru gaze naturale, deci nu trebuie decat sa va informati cu mare atentie de acolo pentru a sti cat de mare, sau mica, va fi factura care va fi emisa pentru voi.

Engie Romania are pe website-ul sau explicatii inclusiv pentru plafonarea care se face in ceea ce priveste energia electrica, astfel ca daca vi se furnizeaza servicii de acest gen, ar trebi sa va uitati cu atentie printre informatiile care sunt disponibile acolo pentru ca sunt unele schimbari foarte importante.

Ce știi despre plafonarea prețului la gaze naturale? În ce perioadă este valabilă, cine beneficiază și la cât a fost stabilită? #ENGIEexplica și tu ești la curent cu ultimele noutăți! Află mai multe detalii mai jos.

Ordonanța de Urgență nr. 27/2022 (cu completările și modificările ulterioare) prevede care sunt măsurile aplicabile clienților de energie electrică și gaze naturale. Aceste măsuri sunt implementate în continuare cu susținerea furnizorului tău, ENGIE, și au ca scop protejarea clienților finali de efectele măririi prețurilor de vânzare a energiei.