WhatsApp: Telefoanele iPhone si Android vor Beneficia de o Schimbare Majora

WhatsApp Telefoanele iPhone Android Beneficia Schimbare Majora

WhatsApp lucreaza in secret la una dintre cele mai mari schimbari pe care le-a facut pana in momentul de fata pentru platforma sa de mesagerie, iar dupa cum puteti vedea si din imaginea de mai jos, vorbim despre o noua optiune speciala pentru aplicatie care ne va permite sa editam mesajele.

WhatsApp a decis sa implementeze aceasta functionalitate speciala pentru a ne oferi posibilitatea de a modifica oricare dintre mesajele pe care le-am trimis catre alte persoane, fara a mai fi nevoie sa le stergem in prealabil, ceva ce desigur ca este o masura extrem de buna pentru foarte multi oameni cu iPhone si Android.

Puteti vedea in imaginea de mai jos ca WhatsApp Messenger va integra o optiune speciala in cadrul meniului contextual care apare cand selectam optiunile de interactiune cu mesajele trimise de noi, iar un buton pentru editarea mesajelor va fi disponibil pentru selectare rapida si modificare pentru orice dorim.

WhatsApp Messenger ne va permite sa editam mesajele pana la maxim 15 minute din momentul in care au fost expediate, astfel ca avem o perioada finita de timp in care putem face totul, dar e bine macar ca functionalitatea este implementata intr-un final pentru noi, dupa o lunga perioada de asteptare.

WhatsApp mai are in lucru si alte schimbari majore despre care trebuie sa stie foarte multa lume, asa ca nu trebuie decat sa asteptam si sa vedem tot ceea ce va fi disponibil in mod oficial pentru noi toti, lansarea oficiala a acestor schimbari urmand a fi pregatita in cursul lunilor urmatoare de companie.

WhatsApp Telefoanele iPhone Android Beneficia Schimbare Majora editare mesaje