Coronavirus Romania: Cazurile Noi Confirmate Oficial pentru 7 Noiembrie 2022

Coronavirus Romania Cazurile Noi Confirmate Oficial 7 Noiembrie 2022

Coronavirus este in continuare prezent in comunitatile din Romania, iar autoritatile din tara noastra raman foarte atente la ceea ce se intampla la nivel national din punct de vedere al infectarilor, iar asta pentru ca ele sunt foarte departe de a se fi oprit, ceva ce reprezinta o ingrijorare serioasa.

Romania inca se afla intr-o situatie foarte buna din punct de vedere al pandemiei de Coronavirus, insa asta nu inseamna ca lucrurile stau bine pentru viitor, fiind asteptat un posibil val 7 care sa aduca si ma imulte infectari decat in cazul valurilor anterioare.

Autoritatile din Romania sunt increzatoare ca un posibil nou val de infectari nu ar urma sa genereze prea multe cazuri in toata tara, iar asta in baza faptului ca exista destule persoane care sunt trecute prin boala, sau vaccinate, desi noile subvariante pot eluda foarte usor protectia.

Subvariantele BQ.1 si XBB sunt principalele motive de ingrijorare pentru foarte multa lume in momentul de fata, iar asta pentru ca din cauza lor se inregistreaza multe cresteri ale numerelor de cazuri noi in Europa in momentul de fata, iar situatia ar putea continua in acelasi ritm.

Cifrele oficiale ale zilei de 7 Noiembrie 2022 ar putea fi anuntate dupa ora 13:00.