SUA a Purtat Discutii la Nivel Inalt cu Oficiali ai Ucrainei

SUA a Purtat Discutii la Nivel Inalt cu Oficiali ai Ucrainei

SUA a purtat discutii la nivel inalt cu reprezentanti ai Rusiei in legatura cu evitarea escaladarii razboiului din Ucraina, ceva ce ar trebui sa fie o principala prioritate pentru extrem de multa lume in momentul de fata, chiar daca la Kremlin gandirea este diferita fata de cea din lumea Occidentala.

SUA l-a trimis pe consilierul pentru Securitate Nationala a presedintelui Joe Biden, Jake Sullivan, pentru a discuta cu oficialii rusi, el discutand inclusiv cu Volodimir Zelenski despre problemele generate de catre razboiul din Ucraina, iar speranta este ca atacurile nu vor escalada.

“Înalt oficial de la Casa Albă are discuții cu cei mai importanți colaboratori ai lui Putin. Consilierul pentru securitate națională al SUA, Jake Sullivan, a avut discuții cu consilieri de top ai lui Vladimir Putin, inclusiv cu Yuri Ushakov, consilierul pentru politică externă al lui Putin și secretarul Consiliului de Securitate Nikolai Patrushev.

WSJ a raportat că a citat oficiali americani și aliați că discuțiile nu au fost dezvăluite public. Acestea aveau drept scop reducerea riscului unui război mai larg și avertizarea Kremlinului împotriva utilizării armelor nucleare sau a altor arme de distrugere în masă în Ucraina.”