BCR Romania: Anuntul pentru Romani, ce da GRATUIT in Luna Noiembrie

BCR Romania Anuntul Romani GRATUIT Luna Noiembrie

BCR Romania, una dintre cele mai mari banci din tara noastra, le vorbeste romanilor despre ceea ce a decis sa ofere gratuit in momentul de fata, si nu e tocmai ceva de ignorat, iar asta pentru ca are o promotie speciala prin care ofera 40 de console Nintendo, sau 40 de ceasuri Garmin Venu Sq.

BCR Romania le spune romanilor ca pentru a castiga oricare dintre aceste premii trebuie doar sa isi faca un card George Young, si sa il foloseasca pentru cat mai multe tranzactii, iar asa vor fi automat inscrisi in cursa pentru a castiga unul dintre cele 80 de premii care sunt oferite in momentul de fata.

Cei de la BCR au deschisa aceasta campanie speciala de ceva vreme pentru romanii din toata tara, deci daca ati fi vrut, pana acum ati fi putut profita de ea pentru a va face un card, si a avea sansa de a castiga premiile care sunt oferite, chiar daca nu vorbim totusi despre o varietate foarte mare, inca.

BCR stie foarte bine ca tinerii sunt interesati sa castige premii de acest gen, asa ca de aceea are oferte precum aceasta, si merita sa incercati, macar, sa profitati de asemenea tipuri de promotii pentru a vedea daca puteti primi gratuit oricare dintre premiile care ne sunt oferite in acest moment.

Până pe 30 noiembrie, ia-ți George Young, cu cel mai cool card personalizat, designed by Kitra, într-un proiect curatoriat de One Night Gallery. Ia-ți cardul George Visa Young (de la 14 ani și până la împlinirea vârstei de 18 ani).

Realizează cât mai multe tranzacții cu noul card și ai mai multe șanse de a câștiga una dintre cele 40 de console Nintendo sau unul dintre cele 40 de ceasuri Garmin Venu® Sq.