E.ON: Informare IMPORTANTA Legata de Facturile Clientilor din Romania

E.ON Informare IMPORTANTA Legata Facturile Clientilor Romania

E.ON, companie principala care furnizeaza energie electrica si gaze naturale pentru milioane de romani, a publicat o notificare extrem de importanta pe care trebuie sa o aiba in vedere foarte multi dintre romanii care in momentul de fata beneficiaza de serviciile sale, iar asta pentru ca ea vizeaza facturile. E.ON le spune romanilor ce inseamna elementele POD pentru electricitate, si CLC pentru gaze naturale, acestea fiind coduri unice care sunt legate de fiecare punct in care sunt furnizate fie energia electrica, fie gazele naturale, ele permitand identificarea acelui punct de consum al clienutlui.

Puteti vedea ce explica mai jos cei de la E.ON Romania in legatura cu aceste doua elemente foarte importante de pe facturile noastre, iar asta pentru ca in baza lor putem nu doar sa ne identificam locul de consum, ci putem in acelasi timp sa il folosim pentru schimbarea contractului pentru furnizarea energiei.

E.ON Romania are pe website-ul sau inclusiv explicatii detaliate cu privire la facturile de energie electrica si gaze naturale pe care le trimite clientilor din toata Romania, asa ca daca vreti mai multe detalii in legatura cu ele, e bine sa va uitati acolo pentru a afla toate aceste informatii importante pentru noi.

Cunoscute și ca POD pentru electricitate, respectiv CLC pentru gaz, ele sunt coduri unice pentru fiecare punct de măsurare al energiei și au ca scop identificarea locului tău de consum în relația cu Operatorul de Rețea/Distribuție.

Codurile sunt alfanumerice, se regăsesc pe facturile de consum (de obicei pe pagina 2 sau 3 a facturii de consum), pe ATR (avizul tehnic de racordare) și CR (certificat de racordare) și diferă de la un distribuitor la altul, de la un loc de consum la altul.