LIDL Romania Informeaza Clientii, ce da GRATUIT pentru Oricare dintre Romani

LIDL Romania Informeaza Clientii GRATUIT Oricare Romani

LIDL Romania incepe saptamana cu un anunt foarte important pentru romanii din toata tara, iar asta pentru ca ii informeaza pe oameni in legatura cu ceea ce le este oferit gratuit incepand din acest moment, daca ei sunt cu adevarat interesati sa beneficieze de surprizele care au fost pregatite acum.

LIDL Romania le spune romanilor ca le da posibilitatea de a castiga 10 vouchere de cumparaturi in valoare de 200 de LEI fiecare, impreuna cu 1 aparat pentru preparat supa crema, astfel ca aveti sansa de a castiga premii extrem de interesante, daca sunteti cu adevarat dornici sa beneficiati de asta.

Aveti mai jos conditiile necesare pentru a participa la aceasta promotie speciala pe care cei de la LIDL o deruleaza incepand din momentul de fata, insa doar pentru o perioada limitata de timp in Romania, asa ca e bine sa va uitati cu mare atentie la toate detaliile, daca vreti sa participati acum.

LIDL nu ne cere sa facem prea multe pentru a ne inscrie in campania care este in plina desfasurare, dar este foarte important sa fim foarte atenti cu privire la inscrierea care trebuie facuta direct prin website-ul companiei, iar asta pentru ca daca nu parcurgeti si acest pas, nu veti fi inscrisi in promotie.

Savurează bunătățile toamnei cu #PiataLidl și cu un super concurs! Participă și poți câștiga unul dintre premiile din imagine, prin tragere la sorți! Ce trebuie să faci: Lasă-ne într-un comentariu răspunsul tău la întrebarea “Tu ce ingrediente din Piața Lidl alegi pentru o supă de toamnă și cu cine o savurezi?”

Mai multe comentarii, mai multe șanse de câștig! Completează datele de contact în formularul de pe website, până pe 13.11.2022 (ora 23:59). Important! Pentru a intra în concurs trebuie să îndeplinești cele trei condiții: să lași comentariu/comentarii cu răspunsul la întrebare; comentariul/comentariile să fie postat/e în perioada 07.11.2022 (ora 12:00) – 13.11.2022 (ora 23:59); să completezi formularul de contact până pe 13.11.2022 (ora 23:59).