BRD Romania ii Informeaza pe Clienti, Anuntul IMPORTANT pe care il Transmite

BRD Romania Informeaza Clienti Anuntul IMPORTANT Transmite

BRD Romana, una dintre cele mai mari banci din tara noastra, le vorbeste clientilor din toata tara despre una dintre deciziile importante pe care a luat-o pentru ei, si una despre care ar trebui sa stie toata lumea, iar asta pentru ca vorbeste despre beneficiile care sunt oferite romanilor in momentul de fata.

BRD romania vorbeste mai jos despre faptul ca oricare dintre clientii din Romania are acces rapid la serviciile de internet si mobile banking YOU BRD, totul complet gratuit, dar si la diverse alte metode de plata care faciliteaza rapid acest lucru, totul fiind similar cu ceea ce este oferit si de catre alte banci.

Conform celor de la BRD, beneficiile pe care le au clientii din Romania implica deasemenea retrageri de numerar care sunt gratuite si nelimitate de la orice bancomat din tara, plus carduri cu zero costuri de administrare, dar si zero comisioane cand vine vorba despre anumite transferuri facute de catre romani.

BRD are pe website-ul sau informatii detaliate cu privire la ceea ce le ofera clientilor din Romania din punct de vedere al beneficiilor de care ar trebui sa profite ei in momentul de fata, astfel ca nu trebuie decat sa intrati acolo pentru a vedea ce anume se potriveste pentru voi chiar acum, si sa profitati de tot.

Vrei să faci cât mai multe cumpărături online, fără a întâmpina obstacole ? Nimic mai simplu! Fă echipă cu BRD și bucură-te de beneficii la fiecare colț. Plătești ce vrei tu, oricând și de oriunde, fără comisioane adăugate. Internet și Mobile Banking YOU BRD gratuit. Le transferi bani oamenilor din echipa ta, ca să se bucure și ei de cumpărături.

Retrageri de numerar gratuite și nelimitate de la orice bancomat din țară. Card de debit Mastercard cu zero cost de administrare. În plus, pentru și mai multe aventuri memorabile cu echipa, cât timp deții pachetul de Zi cu Zi, îți poti lua Card de Credit Standard sau Gold, fără cost de administrare anuală. Ce mai coechipier!