eMAG Black Friday: 12 Produse cu REDUCERI SPECIALE Anuntate pentru Romani

eMAG Black Friday 12 Produse REDUCERI SPECIALE Anuntate Romani

Black Friday 2022 la eMAG incepe in mai putin de 2 zile, insa intre timp 12 noi produse cu reduceri mari au fost publicate de catre cel mai mare magazin online din Romania, care are in momentul de fata in aceasta pagina primele informatii cu privire la oferte. eMAG Black Friday este cel mai asteptat eveniment de reduceri din anul 2022, iar asta pentru ca vor fi milioane de oferte cu reduceri foarte bune pentru o gama extrem de variata de produse.

Cand incepe Black Friday la eMAG deja stim, data de 11 noiembrie fiind aleasa de catre companie, iar in pagina dedicata pentru promovarea evenimentului exista deja primele detalii cu privire la ceea ce ar trebui sa stim in legatura cu ofertele. Cei de la eMAG s-au gandit ca de Black Friday sa dea si un BMW iX3 gratuit unui roman norocos care profita de oferte, peste 20 dintre produsele cu reduceri mari fiind deja dezvaluite de catre magazinul online.

eMAG Black Friday: 12 Produse cu REDUCERI SPECIALE Anuntate pentru Romani

Care sunt cele 12 produse care de eMAG Black Friday vor avea reduceri de chiar si peste 50% :

  1. Bormasina pe acumulator Bosch EasyDrill 1200, 12 V cu 50% reducere;
  2. Cizme scurte UGG, pentru femei la pret special;
  3. Trening Puma, pentru femei la pret special;
  4. Televizor Horizon LED, 108 cm, Smart, 4K Ultra HD cu 36% reducere;
  5. Combina frigorifica Samsung, 340 l, No Frost cu 34% reducere;
  6. Detergent Ariel All in One,100 spalari, Mountain Spring cu 43% reducere;
  7. Gel spumant Bioderma ABCDerm, 1000ml cu 45% reducere;
  8. Apa de Toaleta Hugo Boss Hugo Dark Blue, Barbati, 75ml cu 50% reducere;
  9. Set 4 scaune bucatarie Kring Kai, lemn / PP, Alb cu 53% reducere;
  10. Saltea ortopedica Kring Comfort, 160x200x20 cm cu 58% reducere;
  11. Ceas cu cadran Fossil Mother of Pearl, pentru femei la pret special;
  12. Geaca Geo Norway, pentru barbati la pret special.

La ce ora incepe eMAG Black Friday 2022 ramane un mister in continuare, iar asta pentru ca magazinul online a evitat intotdeauna sa furnizeze vreo informatie clara cu privire la acest lucru, preferand sa-i lase pe romani sa astepte cu orele deschiderea sesiunii de promotii. Reducerile Black Friday 2022 la eMAG vor fi disponibile exclusiv in cursul zilei de 11 noiembrie in Romania, si veti putea profita de ele numai pana la miezul noptii.

Black Friday eMAG 2022 va fi un eveniment de reduceri care se va desfasura exclusiv online, si veti putea cumpara produsele fie direct din aplicatia pentru telefoane pe care magazinul o are, fie direct din website-ul sau, ori de pe telefoane, ori de pe calculatoare. In mod teoretic, reducerile eMAG Black Friday ar trebui sa fie cele mai bune din cursul acestui an, dar e bine sa va uitati cu atentie la oferte inainte de a cumpara ceva.

Catalogul eMAG Black Friday 2022 va fi publicat in cursul zilei de maine, cel mai probabil aproape de miezul noptii, asa cum se intampla de obicei, iar de indata ce va fi disponibil, desigur ca il veti gasi inclusiv pe iDevice.ro.