DIGI Romania: Anuntul de ULTIM MOMENT pentru MILIOANE de Romani din Tara!

DIGI Romania Anuntul ULTIM MOMENT MILIOANE Romani Tara

DIGI Romania transmite un anunt extrem de important pentru romanii din toata tara chiar in ziua in care va da in mod oficial startul reducerilor pentru BLACK FRIDAY 2022, iar asta pentru ca a pregatit oferte neasteptat de bune pentru toti romanii care sunt interesati sa beneficieze de servicii mai ieftine.

DIGI Romania spune ca reducerile pentru BLACK FRIDAY 2022 vor incepe in aceasta seara in cadrul website-ului, iar de maine in magazinele fizice din toata tara, astfel ca veti avea ocazia de a cumpara orice va intereseaza, si sunt foarte multe promotii grozave pe care nu ar trebui sa le ratati in perioada urmatoare.

Cei de la DIGI au anuntat in mod oficial faptul ca vor avea 50% reducere timp de 12 luni de zile pentru portarea in retea, in cazul abonamentelor de telefonie mobila, dar si pentru alte servicii vor fi multe luni cu reducere de 50%, pentru cei care sunt dornici sa beneficieze de o promotie de acest gen.

DIGI a avut in cam fiecare an reduceri similare pentru clientii din toata Romania, astfel ca acum nu vedem ceva cu mult diferit, asa ca daca sunteti interesati de ofertele acestea speciale, merita sa profitati de ele in cursul zilelor in care campania va fi activa, pentru ca dupa aceea vor disparea toate.

Surpriză, diseară începe Black Friday la DIGI! Cea mai mare reducere din an vine cu oferte blană la portare, internet, televiziune și extraopțiuni. Nu ne crezi? Hai să te convingi. Din seara asta pe digi.ro și în magazine.

De Black Friday, oferte blană DIGI are! Hai că mai e puțin până la cele mai mari reduceri din an. De vineri te poți bucura de 50% reducere, timp de 12 luni la portare, internet, televiziune și extraopțiuni. Pe digi.ro și în magazine.