Engie: Anuntul MAJOR, Schimbarile IMPORTANTE pentru Toti Clientii din Romania

Engie Anuntul MAJOR Schimbarile IMPORTANTE Toti Clientii Romania

Engie, companie care furnizeaza servicii de gaze naturale si energie electrica pentru foarte multi romani, a anuntat in mod oficial o schimbare majora care este foarte importanta pentru clientii din toata Romania in momentul de fata, iar asta pentru ca ea vine cu o noua platforma pentru administrarea conturilor online.

Engie vorbeste mai jos despre noua platforma online MyENGIE, ea fiind lansata in cursul zilelor trecute pentru a le oferi clientilor din Romania posibilitatea de a beneficia de o noua experienta mult mai buna pentru administrarea tuturor serviciilor de care beneficiaza in momentul de fata de la companie.

Dupa cum prea bine stiti deja, Engie Romania are atat o platforma online pentru administrarea conturilor, cat si una fizica, astfel ca puteti alege orice va intereseaza pentru a va administra mai usor si mai bine conturile pe care le aveti in platforma in momentul de fata, indiferent de unde o faceti voi.

Engie Romania explica pe website-ul sau toate detaliile cu privire la aceasta schimbare majora, si e bine sa stiti despre ea, iar asta pentru ca in baza acestor noutati ne vom bucura de noi experiente pentru a putea controla mai usor tot ceea ce ne este oferit de catre marea companie de energie din tara.

Descoperă MyENGIE: noul tău cont de client! Intuitiv și prietenos, te așteaptă să-i încerci noile funcționalități, create special pentru tine. Te conectezi simplu și ai acces oricând la toate informațiile importante: poți transmite indexul, plăti facturile sau programa la timp serviciile tehnice.

Dacă vrei să poți face asta de oriunde te-ai afla, descarcă și aplicația! În contul tău MyENGIE ai acces la toate informațiile tale de client. Plătești facturile, transmiți indexul autocitit sau programezi servicii tehnice oricând, de oriunde ai nevoie.