NATO Desfasoara Noi Exercitii Militare Importante in Europa

NATO Desfasoara Noi Exercitii Militare Importante in Europa

NATO a anuntat o noua serie de exercitii de amploare care se desfasoara in Europa cu participarea a trei dintre tarile aliate, mai exact Olanda, Polonia si SUA, 37 de aparate de zbor, si 1.000 de soldati fiind implicati in exercitiile militare care au loc in momentul de fata in Europa.

NATO a desfasurat in timpul razboiului din Ucraina mai multe exercitii militare de amploare in diverse tari din Europa, totul pentru a arata ca soldatii aliantei sunt pregatiti in orice moment sa intervina oriunde este nevoie de ei pentru a opri o eventuala extindere a razboiului.

“Elicoptere olandeze, poloneze și americane se antrenează împreună în diferite locații din Țările de Jos

Un total de 37 de elicoptere și aprox. 1.000 de militari sunt implicați în activitățile multinaționale de antrenament ale exercițiului Falcon Autumn.

Comandamentul de elicoptere de apărare al Țărilor de Jos furnizează elicopterul de atac AH-64D Apache, precum și elicopterele de transport AS-532 Cougar și CH-47 Chinook; Armata SUA Europa participă cu elicoptere de transport UH-60 și CH-47F Chinook, iar elicoptere de atac AH-64D Apache, iar Brigada 1 a Armatei Poloneze trimite elicoptere de transport Mi-8/Mi-17.

Exercițiul Falcon Autumn simulează apărarea teritoriului național și al Alianței într-un mediu colectiv care reflectă condiții realiste și pregătește participanții pentru operațiuni multinaționale sau de coaliție”