WhatsApp face o Neasteptata Schimbare MAJORA in iPhone si Android Acum

WhatsApp face Neasteptata Schimbare MAJORA iPhone Android Acum

WhatsApp implementeaza o schimbare foarte importanta pentru iPhone si Android, una despre care ar trebui sa stie foarte multa lume chiar acum, iar asta pentru ca vorbim despre o decizie care vine ca una foarte surprinzatoare, dar una despre care ar trebui sa stie foarte multa lume chiar acum.

WhatsApp a decis sa implementeze o optiune speciala pentru iPhone si Android in baza careia in momentul in care intram intr-un grup de conversatii cu foarte multi participanti, acesta are in mod automat oprite notificarile, astfel ca nu vom fi anuntati in legatura cu mesajele care sunt publicate acolo.

Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata aceasta functie speciala pe care cei de la WhatsApp Messenger au decis sa o implementeze pentru iPhone si Android, ea fiind activata in mod automat pentru grupurile de conversatii care au peste 256 de persoane adaugate la ele de catre administratori.

WhatsApp Messenger ne permite sa facem grupuri de conversatii in care putem adauga pana la 1024 de persoane, o cifra foarte mare in baza careia putem primi si un numar foarte mare de notificari, dar iata ca lucrurile sunt gandite pana la capat de catre compania americana cu aceasta functie noua.

WhatsApp testeaza in momentul de fata aceasta modificare foarte serioasa si importanta pentru iPhone si Android, astfel ca e bine sa stiti ce se intampla, pentru ca vorbim despre o decizie pe care o vom vedea implementat in mod oficial in versiunea pentru telefoane in cursul urmatoarelor luni de zile.

WhatsApp face Neasteptata Schimbare MAJORA iPhone Android Acum automatizare