BANCA Transilvania: Anuntul Extrem de IMPORTANT pentru TOTI Clientii din Romania Azi

BANCA Transilvania Anuntul Extrem IMPORTANT TOTI Clientii Romania Azi

BANCA Transilvania a facut un anunt extrem de important care ii vizeaza pe toti clientii sai din Romania in momentul de fata, iar asta pentru ca vrea sa aduca in imediata atentie a oamenilor faptul ca trebuie sa fie foarte atenti, in special de Black Friday, atunci cand cumpara produse online.

BANCA Transilvania incearca sa ii convinga pe romanii din toata tara sa se uite cu foarte mare atentie la website-urile de pe care isi fac cumparaturile online, si sa plateasca doar pe acelea care le dau siguranta faptului ca nu vor avea banii furati de catre cei care le vor raul, asa cum s-a intamplat in multe cazuri.

Dupa cum puteti vedea si in mesajul de mai jos, cei de la BANCA Transilvania le cer romanilor din intreaga tara sa se uite cu atentie la tipul de adresa al website-ului pe care il acceseaza, si sa faca achizitiile doar daca acest are insemnul HTTPS, care certifica faptul ca este un website securizat de catre detinator.

BANCA Transilvania ne spune sa nu cumparam produse de pe website-uri care nu au aceste insemne, sau de pe alte website-uri pe care nu le cunoastem, insa desigur ca totul depinde doar de noi, si felul in care ne protejam singuri va dicta felul in care institutiile financiare ne vor putea proteja pe noi.

Să fii sigur că ești sigur, adresa web trebuie să înceapă cu https și să aibă simbolul. Dacă ai îndoieli, nu plăti în avans și caută review-uri/recenzii despre site.

Asigură-te că ești pe un site sigur. Adresa de web trebuie să înceapă cu https, iar pe pagină trebuie să apară un simbol lacăt și “de încredere”. Cumpără de pe site-uri pe care le cunoști. Dacă ai îndoieli, nu plăti în avans bunurile și verifică review-uri/recenzii privind site-ul/comerciantul/produsul.