Enel: Anuntul IMPORTANT de Informare a Clientilor din Romania facut Astazi

Enel Anuntul IMPORTANT Informare Clientilor Romania facut Astazi

Enel, companie pe care milioane de clienti romani se bazeaza pentru furnizarea de energie electrica si gaze naturale, ii informeaza pe oamenii din toata Romania in momentul de fata in legatura cu unele dintre problemele cu care poate s-au confruntat multi oameni, dar pentru care nu au gasit un raspuns cand aveau nevoie.

Enel vorbeste mai jos despre ceea ce se intampla cu sumele platite in avans pentru facturile pe care le primim de la companie in baza consumului realizat, sau estimat, banii pe care noi ii platim in avans putand fi raportati catre urmatoarea factura, sau putand fi returnati in baza unei cereri facute de noi.

In situatia in care avem o factura cu un index mai mare decat cel de pe contor, Enel Romania ne spune ca exista posibilitatea de a cere o corectie a facturii prin contul MyEnel, la numarul de telefon pentru Call Center, sau la o adresa de email special creata de catre companie pentru clientii romani.

Enel Romania explica mai jos tot ceea ce ar trebui sa stim in legatura cu aceste doua situatii prin care foarte multi dintre clientii din Romania pot sa treaca, astfel incat sa avem o idee cat se poate de clara cu privire si la ceea ce ar trebui sa facem pentru a avea cat mai rapid problemele rezolvate, la nevoie.

Dacă ai primit o factură cu un index mai mare faţă de cel pe care îl ai pe contor, ne poţi contacta pentru corecţia facturii prin intermediul contului MyEnel, la Info Enel 021 9977, apel cu tarif normal, sau ne poţi transmite o poză a contorului cu indexul corect la adresa de email contactee.ro@enel.com.

Sumele achitate în avans pentru energia electrică sau gaze naturale nu se pierd: Se reportează automat pe următoarea factură, caz în care nu ai nimic de făcut. Se restituie în baza unei solicitări scrise transmise din Formularul de contact online (Energie Electrică / Gaze Naturale, Facturi și plăti – Solicitări cont), la care atașezi o copie a actului de identitate și un extras de cont din care să rezulte IBAN-ul pentru virament.