BANCA Transilvania: Notificarea IMPORTANTA, ce Transmite Oficial Clientilor Azi

BANCA Transilvania Notificarea IMPORTANTA Transmite Oficial Clientilor Azi

BANCA Transilvania a publicat o notificare de ultima ora pe care vrea sa o aduca in atentia imediata a clientilor sai din toata Romania, iar asta pentru ca le vorbeste oamenilor despre una dintre cele mai importante probleme, si unul dintre cele mai serioase pericole, care exista pentru oameni chiar acum.

BANCA Transilvania le vorbeste clientilor sai despre faptul ca trebuie sa fie extrem de vigilenti atunci cand primsc mesaje de la persoane, sau numere, necunoscute pe retelele de socializare, prin email, sau SMS, in special daca ele vin de la entitati care nici macar nu scriu in mod corect numele bancii.

Puteti vedea mai jos un astfel de exemplu pe care BANCA Transilvania ni-l aduce in atentie, iar asta pentru ca incearca sa ne prezinte foarte clar ceea ce ar trebui sa stim in legatura cu modul in care putem fi abordati de catre necunoscuti, dar si de ce ar fi bine sa fim vigilenti, si sa nu dezvaluim datele personale.

BANCA Transilvania spune ca nu trebie sa ne dezvaluim datele personale catre necunoscuti, indiferent daca acestea se prezinta ca fiind reprezentanti ai bancii, iar asta pentru ca putem ceda, fara vina, informatii pretioase catre oameni care nu vor absolut nimic altceva decat sa ne faca rau.

Dacă primești un mesaj care pare a fi din partea băncii sau a unui reprezentant BT s-ar putea să nu fie de la noi. Te rugăm să ne anunți dacă primești un astfel de mesaj și să nu dai datele tale personale sau ale cardului. Stay safe! Mai multe despre siguranța online pe website.

Pe Facebok, Instagram, Twitter, YouTube, TikTok sau Pinterest avem doar pagini oficiale și echipe dedicate care să te ajute atunci când ți-e mai la îndemână să iei legătura cu noi așa. Când îți solicităm numele și numărul de telefon, în mesaj privat, e doar pentru a putea lua rapid legătura cu tine.