Telekom Anunta Decizia OFICIALA, ce Transmite Tuturor Romanilor Acum

Telekom Anunta Decizia OFICIALA Transmite Tuturor Romanilor Acum

Telekom, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de telecomunicatii din toata Romania, ii anunta pe romanii din intreaga tara in legatura cu marea si importanta decizie pe care a luat-o, mai exact de a da startul campaniei de Black Friday, care dureaza pana maine, inclusiv, in toata tara.

Telekom vorbeste pe website-ul sau despre promotia speciala de Black Friday 2022, care le permite romanilor sa incheie abonamente de telefonie mobila care au smartphone-uri incluse, si daca va uitati pe website-ul sau, veti vedea ca exista modele chiar foarte bune pentru unele tipuri de abonamente.

Telekom Black Friday ne permite sa incheiem abonamente care au telefoane Samsung, sau Huawei incluse, insa separat de asta putem lua si diverse alte modele de telefoane in rate, si totul in timp ce ne bucuram de trafic nelimitat de internet, dar si minute nelimitate, plus GB de trafic in roaming in spatiul SEE.

Black Friday la Telekom este gandit simplu si usor de inteles, cu oferte clare care pot fi de interes pentru multi romani in momentul de fata, iar asta pentru ca exista destule telefoane de top care pot fi in atentia noastra, iar daca sunteti interesati de tot, atunci puteti vedea ofertele care exista pe website-ul companiei.

A început Black Friday la Telekom Mobile, cu oferte pe care nu vrei să le ratezi! Ai smartphone inclus la orice abonament Nelimitat! Alege-ți telefonul dorit și ai net, minute și SMS-uri naționale nelimitate. Intră pe telekom.ro până pe 13 noiembrie și vezi toate ofertele!

ÎNCĂ NU TE-AI HOTĂRÂT CE OFERTĂ SĂ ALEGI? Te ajutăm noi. Lasă-ne numărul tău de telefon și te vom suna în cel mai scurt timp.