Joe Biden Sustine ca Nu vor fi Negocieri de Pace fara Participarea Ucrainei

Joe Biden Sustine ca Nu vor fi Negocieri de Pace fara Participarea Ucrainei

Joe Biden a afirmat ca eventualele negocieri de pace cu privire la razboiul din Ucraina nu vor fi facute fara ca ucrainienii sa participe la discutiile care vor avea loc, un anunt care mai mult ca sigur este menit sa liniseasca Kiev-ul in legatura cu posibile discutii care au loc “in spatele usilor inchise”.

Joe Biden a felicitat Ucraina pentru eliberarea Herson-ului, si spune ca va continua sa sustina ucrainienii in lupta inegala pe care o duc in momentul de fata cu Rusia, SUA oferind pana acum cel mai mare ajutor dintre toate tarile care au decis sa sustina tara invadata la finalul lunii februarie.

“Biden exclude discuțiile de pace privind războiul Rusiei fără participarea Ucrainei. Biden a felicitat Ucraina pentru eliberarea Hersonului, spunând că a fost „o victorie semnificativă, semnificativă”. El a subliniat că negocierile pentru o încetare a focului sunt imposibile fără Ucraina.

„Am fost foarte clar că vom continua să oferim poporului ucrainean capacitatea de a se apăra – și nu ne vom angaja în nicio negociere. Nu există nimic despre Ucraina fără Ucraina”, a spus Biden, citat de CNN.”