NATO Anunta Desfasurarea Unor Noi Exercitii Militare Importante

NATO Anunta Desfasurarea Unor Noi Exercitii Militare Importante

NATO anunta ca desfasoara in continuare exercitii militare in Europa in timp ce razboiul din Ucraina continua sa genereze tot mai multa distrugere, dar fortele aliate arata in continuare ca sunt unite si au capacitatea de a raspunde oricaror provocari care ar putea veni din partea Rusiei in orice moment.

NATO a spus in repetate randuri ca vrea sa protejeze fiecare centimetru de teritoriu al tarilor aliate in cazul in care Rusia ar decide sa lanseze atacuri impotriva lor, iar toate aceste exercitii multinationale care sunt in plina desfasurare acum au menirea de a intari capacitatea de raspuns.

“Aliații au voința colectivă de a acționa decisiv și de a apăra națiunile NATO împotriva tuturor formelor de agresiune. Antrenamentul este prioritatea noastră, iar soldații noștri luptă spre perfecțiune – în fiecare zi.

US Air Force B-52 s-a integrat cu avioane de luptă F-35 și mai multe unități navale în Nordul Mare săptămâna trecută. Antrenamentul multinațional și multidomeniu cu capacități de a 4-a și a 5-a generație îmbunătățește capacitatea NATO de a #DeterAndDefend teritoriu Alianței.”