ING Bank: Decizia unei SCHIMBARI Foarte IMPORTANTE pentru Clienti

ING Bank Decizia SCHIMBARI Foarte IMPORTANTE Clienti

ING Bank ii anunta pe clientii din toata Romania in legatura cu o schimbare extrem de importanta care a fost implementata pentru ei in momentul de fata, una care ar trebui sa fie cunoscuta de catre cat mai multa lume, iar asta pentru ca are legatura cu creditele pe care oamenii le-au primit, sau le vor primi.

ING Bank le spune romanilor ca atunci cand decid sa ramburseze creditul ING Personal, sau ING Ipotecar in avans, au posibilitatea de a scadea durata lui direct din Home’Bank, lucru care pana in momentul de fata nu era posibil, si era necesara interventia unui angajat al bancii pentru a realiza procesul.

Conform celor de la ING Bank, pentru a realiza aceasta procedura, trebuie doar sa intram in sectiunea Portofoliu din cadrul platformei, sa apasam butonul care ne permite sa rambursam diverse sume de bani, sa completam suma, si sa alegem optiunea reducere perioada, disponibila chiar acolo.

ING spune ca la final trebuie doar sa semnam tranzactia cu o parola, iar totul este finalizat foarte simplu si usor, creditul care ramane de rambursat urmand a avea o perioada mai scurta de timp in care trebuie sa dam banii inapoi banii, iar mai multe detalii aveti mai jos chiar in acest moment.

Avem noutăți. De acum, când rambursezi creditul ING Personal sau ING Ipotecar în avans, poți să scazi și durata lui, direct din Home’Bank.

Intră în Portofoliu, apasă butonul Rambursează, completează suma și alege opțiunea Reducere perioadă, apoi semnează tranzacția cu parola și gata. Creditul rămas de rambursat se va termina mai repede.