Raiffeisen Bank: Informarea Oficiala, ce da GRATUIT Clientilor din Romania de Azi

Raiffeisen Bank Informarea Oficiala GRATUIT Clientilor Romania Azi

Raiffeisen Bank, una dintre principalele banci din Romania in momentul de fata, le transmite clientilor din toata tara o informare extrem de importanta prin care ne spune ce anume ofera gratuit pentru oricare dintre cei care sunt dornici sa participe la campania despre care vorbeste in mesajul de mai jos.

Raiffeisen Bank spune ca le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a castiga 5 telefoane Samsung GALAXY S22 Ultra, sau 5 vouchere eMAG in valoare de 5.000 de LEI fiecare, astfel ca exista numai motive extrem de bune pentru a participa la campania care este acum in plina derulare in Romania.

Conform celor de la Raiffeisen, pentru a avea sansa de a castiga oricare dintre premiile care sunt oferite, trebuie doar sa platim calatoriile cu autobuzul, tramvaiul, sau troleibuzul folosind un card Mastercard emis de catre banca, iar asa vom fi in mod automat inscrisi pentru a participa la promotie.

Raiffeisen stie foarte bine cat de mare este interesul romanilor vis-à-vis de promotii de acest gen, asa ca de aceea are si premii pe masura asteptarilor, astfel ca oricine e interesat de ele, ar trebui sa participe pentru a avea sansa de a castiga orice este pus in joc de catre banca pentru noi chiar acum.

Oricare ar fi destinația ta, cu cardul tau Mastercard de la Raiffeisen e totul mai ușor. Achită călătoria direct în autobuz, tramvai sau troleibuz și intri în tragerea la sorți pentru super premiile puse în joc: unul din cele 5 telefoane Samsung S22 Ultra sau unul din cele 5 vouchere eMAG in valoare de 5.000 lei fiecare!