Kaufland: AVERTISMENTUl de ULTIMA ORA Pentru TOTI Clientii din Romania Azi!

Kaufland AVERTISMENTUl ULTIMA ORA TOTI Clientii Romania Azi fistic

Kaufland, unul dintre lanturile de hypermarket-uri cu cel mai mare numar de magazine in Romania, a emis un avertisment extrem de serios pentru clientii din toata tara, iar asta pentru ca le aduce in imediata atentie faptul ca a retras un produs de la vanzare din cauza riscurilor pentru sanatatea oamenilor.

Kaufland explica mai jos ca este vorba despre un produs de marca proprie cu fistic prajit, acesta fiind fabricat de catre o companie din Germania, si vandut sub brand-ul lantului de hypermarket-uri din Romania, deci e important sa il returnati la cel mai apropiat magazin, si sa nu il consumati in momentul de fata.

Cei de la Kaufland Romania spun ca avertismentul are in centru faptul ca in cadrul produsului vandut de catre companie clientilor exista un continut ridicat de Ocratoxina A, care poate fi periculoasa pentru organism in cazul consumarii pe termen lung, astfel ca de aceea a decis sa anunte retragerea imediata din magazine.

Kaufland Romania le spune romanilor ca pot sa returneze acest produs in oricare dintre locatiile din tara noastra chiar si fara a avea bonul de cumparaturi cu care l-au cumparat, astfel ca e foarte important sa il duceti inapoi, si sa luati banii pe care i-ati cheltuit, fara sa consumati produsul in sine, si sa ramaneti in siguranta.

Producătorul Carl Wilhelm Clasen GmbH retrage voluntar și preventiv, din motive ce țin de protejarea consumatorilor, produsul K-Classic Fistic prǎjit fǎrǎ sare 100g. Produsul a fost comercializat în magazinele Kaufland. În cadrul controalelor de rutină s-a identificat un conținut ridicat de Ocratoxina A.

Deoarece în cazul consumului pe termen lung al produsului nu poate fi exclus un risc asupra sănătății, clienții sunt rugați să acorde atenție acestei informări și să nu consume articolul cu datele de identificare menționate mai sus. Producătorul Carl Wilhelm Clasen GmbH își cere scuze pentru această situație.

Kaufland AVERTISMENTUl ULTIMA ORA TOTI Clientii Romania Azi fistic