Netflix a Facut o Schimbare IMPORTANTA, ce Trebuie sa Stii despre ea!

Netflix Facut Schimbare IMPORTANTA Trebuie Stii despre ea

Netflix alansat in mod oficial una dintre schimbarile cele mai importante din anul 2022, iar asta pentru ca a decis sa le ofere utilizatorilor din intreaga lume ceva care trebuie sa fie cunoscut de catre foarte multa lume in momentul de fata. Vorbim despre noi optiuni de control pentru dispozitivele care sunt conectate la un anumit cont din cadrul platformei de streaming video la cerere, ceva ce pana acum nu prea era oferit.

Netflix pregateste intrezicerea folosirii conturilor de catre ma imulte persoane diferite, pe dispozitive diferite, iar aceasta noua functionalitate este legata de ceea ce urmeaza sa fie impus pentru utilizatorii din intreaga lume, inclusiv din Romania. In cadrul sectiunii de securitate a website-ului Netflix, sau a aplicatiilor pentru iPhone si Android, sunt disponibile aceste noi optiuni pentru controlul dispozitivelor care sunt conectate la conturile noastre.

Netflix a Facut o Schimbare IMPORTANTA, ce Trebuie sa Stii despre ea!

Netflix Facut Schimbare IMPORTANTA Trebuie Stii despre ea delogare

Netflix afiseaza in aceasta sectiune tipul de browser, sau aplicatie + sistemul de operare/tipul de telefon sau tableta, care a fost folosit pentru conectarea la cont, profilul de utilizator, ultima data de accesare, locatia, dar si IP-ul. Vorbim despre informatii detaliate care ne ajuta sa ne dam rapid seama daca al nostru cont Netflix a fost accesat de catre o persoana careia i-am permis sa faca asta, sau o persoana necunoscuta care are acces la el.

Netflix ofera deasemenea posibilitatea de a schimba rapid parola contului pentru ca oricine a reusit sa se conecteze la el fara acordul nostru, sa nu mai poata face acest lucru, iar totul e gandit intr-un asemenea mod incat sa ne fie usor sa folosim platforma. Implementarea in avans a acestor functionalitati pentru platforma Netflix este un preambul pentru ceea ce va urma cand vom fi obligati sa platim mai mult pentru a le oferi si altora acces la platforma.

Netflix ofera aceasta functionalitate pentru toti utilizatorii in momentul de fata, inclusiv cei din Romania, asa ca daca vreti sa vedeti ce se intampla in contul vostru, puteti sa accesati platforma de streaming video la cerere pentru a beneficia de functionalitate acum.