Rusia Anunta Motivul din Cauza Caruia Bombardeaza Zilnic Ucraina

Rusia Anunta Motivul din Cauza Caruia Bombardeaa Zilnic Ucraina

Rusia sustine ca a bombardat Ucraina in masa in ultimele zile din cauza refuzului guvernului de la Kiev de a negocia cu guvernul de la Kremlin pentru a incheia ostilitatile care sunt in plina desfasurare, ceva ce desigur ca nu are vreo legatura cu realitatea, deoarece scopul acestor bombardamente este altul.

Rusia continua sa bombardeze fara mila foarte multe obiective de infrastructura civila pe care ucraina le are in momentul de fata, tintind in principal centralele electrice, si lasand milioane de oameni din intreaga tara fara curent electric in ultimele zile, ceva ce nu e tocmai prima oara.

“„Lovituri de rachete în masă în Ucraina, ca urmare a refuzului Kievului de a negocia.” Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a spus că Rusia își va continua războiul împotriva Ucrainei, numind-o „operațiune militară specială”, din cauza „nedorinței de a negocia” a Ucrainei.

Mai întâi negociază, apoi refuză să negocieze, apoi adoptă o lege care interzice orice fel de negocieri, apoi spun că vor negocieri, dar publice.”