Enel: Doua Informari IMPORTANTE pentru Clientii din Romania Astazi

Enel Doua Informari IMPORTANTE Clientii Romania Astazi

Enel, una dintre compania cu cele mai mari si mai importante companii de energie din Romania, le transmite clientilor astazi doua notificari extrem de importante care trebuie sa fie cunoscuta de catre toti cei care-I folosesc serviciile, ea vizand beneficiile care sunt disponibile pentru ei acum.

Enel le spune clientilor din Romania faptul ca au la dispozitie un Asistent Virtual care ii poate ajuta sa afle informatii cu privire la soldul pe care-l au, pentru a primi o copie a facturii pentru servicii de energie, sau gaze naturale, sau chiar pentru a confirma o plata, totul foarte simplu si usor chiar acum.

Separat de acest Asistent Virtual, cei de la Enel Romania, compania vorbeste si despre un hub online care a fost creat special pentru a le oferi romanilor recomandari pentru a-si creste eficienta energetica in aceasta perioada in care foarte multa lume cauta sa faca economii in ceea ce priveste consumul.

Enel Romania are in cadrul acestui hub foarte multe informatii care se pot dovedi a fi extrem de utile pentru foarte multa lume, si merita sa va uitati cu foarte mare atentie la toate detaliile care sunt publicate acolo pentru a va face o idee cat se poate de clara vis-à-vis de detaliile care sunt prezentate.

Ai folosit, până acum, Asistentul Virtual? Accesează-l dacă vrei să afli informații despre soldul tău, să primești o copie a facturii de energie electrică sau gaze naturale ori să confirmi o plată pe care ai făcut-o către noi, furnizorul tău de energie. Îl găsești pe website, fiind integrat în chatul existent în pagina de contact.

Fii smart pe energie și descoperă Electripedia, un hub online creat împreună cu Energy Policy Group, în care am adunat cele mai smart recomandări de eficiență energetică, noutăți legislative și informații utile pentru ca tu să reduci costurile cu energia și să te bucuri în continuare de confort acasă. Intră în hub și află cum poți să-ți administrezi consumul de energie electrică sau de gaze naturale așa cum îți dorești.