Militarii Armatei Romanie vor Participa la Exercitiul BLACK SCORPIONS 22.8

Militarii Armatei Romanie vor Participa la Exercitiul BLACK SCORPIONS 22.8

Militarii Armatei Romane vor participa la exercitiul Black Scorpions 22.8, unul multinational care a implicat si soldati din Franta, Polonia, Portugalia si SUA, peste 70 de mijloace de tehnica militara fiind pregatite pentru a lua parte la exercitiul care va avea loc in zilele de 21 – 25 noiembrie ale acestui an.

Militarii vor participa la acest exercitiu multinational la Centrul National de Instruire de la Cincu,dar mai multe despre ceea ce se va intampla acolo vom afla abia dupa ce exercitiul urmeaza sa se termine, adica incepand cu data de 26 noiembrie.

Exercițiul BLACK SCORPIONS 22.8.

Aproximativ 600 de militari români din cadrul Batalionului 20 Infanterie „Dolj” al Brigăzii Multinaționale Sud-Est de la Craiova și militari aliați din Franța, Polonia, Portugalia și Statele Unite ale Americii, cu peste 70 de mijloace tehnice, participă, în perioada 21-25 noiembrie, la exercițiul de instruire în comun „BLACK SCORPIONS 22.8”, la Centrul Național de Instruire Întrunită (CNIÎ) „Getica” din localitatea Cincu, județul Brașov.

Obiectivele exercițiului includ instruirea în comun a militarilor și, implicit, creșterea coeziunii structurilor instruite prin exerciții de antrenament în teren și exerciții tactice cu trageri de luptă.

Convoaiele de personal și tehnică se vor deplasa, pe 20 și 26 noiembrie, pe căile de comunicații rutiere și prin zonele de dislocare la pace a unităților participante la exercițiu către CNIÎ „Getica” din Cincu.