WhatsApp Anunta Oficial LANSAREA unei Schimbari Mult Asteptate pe iPhone, Android

WhatsApp Anunta Oficial LANSAREA Schimbari Mult Asteptate iPhone Android

WhatsApp a anuntat in mod oficial lansarea uneia dintre cele mai importante schimbari pentru utilizatorii sai care folosesc aplicatia de pe telefoanele iPhone si Android, iar asta pentru ca incepand de zilele trecute ei au posibilitatea de a folosi un director de companii pentru a gasi afaceri din platforma.

WhatsApp a lansat in Brazilia, India, Mexic, Marea Britanie si Columbia acest director de companii, iar o sectiune speciala din cadrul aplicatiei de mesagerie ne va oferi posibilitatea de a gasi rapid oricare dintre filmele care sunt inscrise in cadrul platformei ca fiind disponibile pentru a vinde produse.

Acest director de companii este in lucru la WhatsApp Messenger de foarte multa vreme, deci nu vorbim despre ceva care ne este oferit pentru prima oara de catre companie, insa chiar si asa, schimbarea este una pe care destule persoane o asteptau de ceva vreme, si e bine ca intr-un final vine.

WhatsApp Messenger vrea sa le ofere utilizatorilor din intreaga lume cat mai multe beneficii pentru folosirea platformei de mesagerie, iar ceea ce vedem aici este un nou pas bun facut in aceasta directie, doar ca ramane sa vedem cand anume ar putea ajunge in Romania inclusiv aceasta functionalitate.

WhatsApp Anunta Oficial LANSAREA Schimbari Mult Asteptate iPhone Android director companii

Pentru persoanele din Brazilia, India, Mexic, Marea Britanie si Columbia acum puteți căuta companii folosind Platforma noastră de afaceri WhatsApp chiar pe WhatsApp, fie răsfoind o listă de categorii – cum ar fi călătorii sau servicii bancare – sau tastând numele.