DACIA Duster 3: Shimbarea foarte IMPORTANTA Asteptata pentru Noul SUV

DACIA Duster 3 Shimbarea foarte IMPORTANTA Asteptata Noul SUV

DACIA Duster 3, urmatoarea generatie de SUV fabricat de catre DACIA inclusiv in Romania, este tot mai aproape de lansare, insa astazi aflam despre una dintre cele mai importante schimbari pe care compania romaneasca vrea sa le faca pentru clienti. Conform unor informatii venite de la presa din Franta, se pare ca DACIA Duster 3 urmeaza sa fie mai lung decat modelul actual, o schimbare pe care putini se asteptau sa o vada la altceva decat Bigster.

DACIA Duster 3 mai lunga decat modelul anterior ar putea avea la baza dorinta celor de la DACIA de a oferi ceva mai multa tehnologie pentru masina, in special pe partea de propulsie, acolo unde este asteptata oferirea unei tractiuni integrale, dar nu chiar asa cum credeam. Desi exista zvonuri cu privire la faptul ca DACIA Duster 3 urmeaza sa aiba tractiune integrala clasica integrata, alte informatii sugereaza ideea conform careia masina va beneficia de un sistem diferit.

DACIA Duster 3: Shimbarea foarte IMPORTANTA Asteptata pentru Noul SUV

DACIA Duster 3 ar putea avea tractiunea integrala modificata fara a mai folosi un cardan, iar asta pentru ca puntea spate a masinii ar putea avea un motor electric care ar putea fi folosit pentru situatiile in care masina are nevoie de mai multa putere pentru a se deplasa. Avand in vedere noile reglementari cu privire la emisii pe care Comisia Europeana le impune, DACIA Duster 3 se modifica pentru a respecta aceste prevederi tot mai stricte.

DACIA Duster 3 va fi lansta in 2023 de catre cei de la DACIA, cu un prim model pus la vanzare in 2024, dar posibil cu un sistem de tractiune integrala foarte similar cu cel de acum, desi lungimea totala a masinii ar putea fi ceva mai mare. Din momentul in care noul standard EURO 7 va intra in vigoare, cel mai probabil 2025, e posibil ca DACIA Duster 3 sa fie modificata, si o versiune cu un sistem diferit de tractiune integrala, sa fie folosit.

DACIA Duster 3 vine cu multe noutati in comparatie cu modelele care au fost lansate pana in momentul de fata, iar multa lume asteapta schimbari majore pentru serie, dar ramane de vazut daca ele fi intr-adevar pe masura asteptarilor pe care le avem cu totii in momentul de fata.