BANCA Transilvania: Notificarea IMPORTANTA, ce le Spune Clientilor din Romania

BANCA Transilvania Notificarea IMPORTANTA Spune Clientilor Romania

BANCA Transilvania, una dintre cele mai mari si mai importante banci din Romania, le vorbeste tuturor clientilor din intreaga tara in momentul de fata, si le aduce in atentie faptul ca au optiunea de a face mai multi bani de pe urma depozitelor le constituie in cadrul bancii in acest moment acum.

BANCA Transilvania vorbeste mai jos despre faptul ca dobanzile pe care le ofera pentru creditele pe care le pot lua romanii ajung pana la chiar 8%, in anumite cazuri, iar multumita acestei cresteri din ultimele luni, foarte multi romani se vor putea bucura de profit mai mare pentru banii pe care-I au.

Conform celor de la BANCA Transilvania, putem face depozite inclusiv din strainatate, iar in cadrul website-ului bancii exista informatii mai multe cu privire la toate dobanzile pe care le ofera pentru clienti, si mai mult decat atat, exista inclusiv instrumentele pentru a profita rapid de tot chiar acum.

BANCA Transilvania are aceste dobanzi mai pentru depozite disponibile de ceva vreme, astfel ca daca sunteti interesati sa profitati de ceva, ar fi bine sa va grabiti si sa nu ratati aceasta ocazie, pentru ca dupa ce vor incepe sa scada dobanzile pentru depozite, e improbabil ca lucrurile sa se mai schimbe in bine.

Economisirea în lei este acum mult mai atractivă datorită creșterii dobânzilor la depozite. Spre exemplu, de la începutul anului, dobânda pentru depozitul constituit pe 6 luni a crescut de peste 5 ori. Poți începe să economisești la BT, chiar dacă ești în străinătate.

Este bine să ai în vedere faptul că dobânda la depozitele în lei este semnificativ mai mare decât la euro, iar moneda națională s-a dovedit că este stabilă. Dobânzile aferente depozitelor la termen îți aduc acum câștiguri semnificative. Ratele de dobândă pentru depozitele în lei au valori cuprinse între 5% și 8%.