Enel: Noua Notificare Oficiala IMPORTANTA care Vizeaza Clientii din Romania

Enel Noua Notificare Oficiala IMPORTANTA Vizeaza Clientii Romania

Enel, unul dintre cei mai importanti furnizori de electricitate si gaze naturale pentru milioane de romani, a decis sa publice o notificare noua pentru clientii din toata Romania, scopul sau fiind de a aduce in atentia oamenilor ceea ce le este oferit gratuit, dar si cum pot reduce substantial consumul de energie.

Enel spune ca putem reduce cu pana la 80% consumul de energie electrica din propriile case daca decidem sa inlocuim becurile cu incandescenta cu becuri LED, ceva ce nu este recomandat pentru prima oara, si ceva ce nu este recomandat doar de catre aceasta companie, ci inclusiv de catre altele.

Mai mult decat atat, cei de la Enel Romania au decis sa le ofere romanilor care asculta un anumit post de radio si posibilitatea de a castiga un rucsac, o boxa wireless si casti, dar asta numai daca le spun moderatorilor emisiunilor care sunt recomandarile lor pentru reducerea consumului de energie.

Enel Romania incaerca sa ii ajute pe romani sa reduca macar partial consumul de energie in aceasta perioada, chiar daca face profit de pe urma oamenilor care consuma mult pe partea de energie, asa ca ramane ca voi sa decideti ce fel de economii faceti, si daca vreti sa profitati de aceasta promotie speciala.

Știai că poți consuma cu 80% mai puțină energie electrică pentru iluminat la tine în casă dacă înlocuiești becurile cu incadescență cu becurile LED? Stai cu urechile pe Radio ZU, iar când prinzi semnalul de concurs, intră în direct și spune-le moderatorilor cum reduci costurile cu energie la tine acasă.

Primești un kit format din rucsac, boxă wireless și căști. Dacă ai nevoie de inspirație, te așteptăm pe Electripedia, locul unde am adunat tot ce trebuie să știi despre reducerea consumul de energie.