Vodafone ii Anunta pe Clienti ce da GRATUIT Chiar Acum si Cum Poti Profita

Vodafone Anunta Clienti GRATUIT Chiar Acum Cum Poti Profita

Vodafone le aduce in atentie milioanelor de clienti din toata Romania ceea ce le da gratuit in momentul de fata, si ceva ce nu ar trebui sa fie ignorat de catre cineva, pentru ca vorbim despre vesti extrem de bune, care cu siguranta ar trebui sa fie cunoscute de catre multa lume in momentul de fata.

Vodafone le vorbeste clientilor din toata tara despre promotia speciala care se deruleaza prin intermediul sectiunii Happy din cadrul aplicatiei pentru iPhone si Android, aceasta permitandu-le clientilor sa castige o varietate de premii care in mod normal nu sunt oferite de catre operatorul de telecomunicatii.

Conform celor de la Vodafone Romania, in cadrul acestei sectiuni trebuie sa activam o roata cu premii pentru a putea beneficia de posibilitatea de a castiga tot ceea ce ne este oferit, si exista destule premii pe care nu ar trebui sa le trecem cu vederea in momentul de fata, atat timp cat sunt oferite.

Vodafone Romania stie foarte bine cat de important este pentru clienti sa se bucure de premii de acest gen, asa ca de aceea are atatea disponibile in mod constant pentru noi, si e bine sa nu le ratam, pentru ca nu e exclus ca ele sa dispara destul de rapid, fara ca vreo alta promotie speciala sa mai fie anuntata.

Cum stai cu norocul? Nici nu mai contează! Cu aplicația My Vodafone, ți-l faci singur! Câștigi un premiu în fiecare săptămână și ai reduceri speciale, exclusiv în aplicație. Hey! Ai prins premiul? Hai în aplicația My Vodafone, învârte roata & fii Happy în fiecare săptămână.