ING Bank Notifica Clientii din Romania Privind Noile Schimbari Facute

ING Bank Notifica Clientii Romania Noile Schimbari Facute

ING Bank, una dintre cele mai mari banci din Romania, le transmite tuturor clientilor din tara o notificare cu privire la noi schimbari pe care le-a realizat pentru ei, iar asta pentru ca vorbim despre noutati care au legatura cu aplicatia HomeBank pentru telefoanele iPhone si Android, una foarte populara.

ING Bank explica mai jos faptul ca noua actualizare lansata pentru aplicatia HomeBank vine cu o serie de optimizari menite sa imbunatateasca experienta generala de utilizare a aplicatiei pe telefoanele iphone si Android, ele fiind implementate in mod regulat de catr ebanca pentru clientii din Romania.

In general, cei de la ING fac modificari pentru aplicatia HomeBank si pentru a pregati implementarea de functii noi, nu doar pentru a rezolva probleme, astfel ca nu este exclus ca urmatoarele actualizari sa ne aduca imbunatatiri extrem de bune care ne vor face experienta de folosire a aplicatiei mult mai buna.

ING isi distribuie aplicatia in mod gratuit prin App Store si Google Play Store pentru toti clientii care au telefoane iPhone si Android, insa e important sa o descarcati exclusiv de acolo pentru a va asigura de faptul ca nu riscati sa instalati o aplicatie plina de malware de oriunde altundeva.

Pregătim Home’Bank pentru noutățile care urmează și ne asigurăm mereu că suntem la zi cu optimizările. Nimic nou de descoperit de data aceasta, dar revenim cât de curând cu vești. Pe data viitoare, cu un Home’Bank mereu mai bun.