Auchan Notificarea IMPORTANTA, da GRATUIT Romanilor Bani chiar Acum!

Auchan Notificarea IMPORTANTA GRATUIT Romanilor Bani Acum

Auchan, unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din Romania, ii surprinde total pe milioanele de romani care calca pragul magazinelor sale in fiecare an, sau care inca nu au ajuns prin ele, iar asta deoarece a anuntat o promotie speciala pentru ziua de 1 decembrie pentru toti romanii.

Auchan vrea sa ii premieze pe romanii care sunt patrioti, astfel ca a pregatit 10 premii in valoare de 1000 de euro fiecare, sub forma de bonus pe cardul de fidelitate MyClub Auchan, iar pentru a avea sansa de a castiga, trebuie doar sa urmati pasii pe care compania ii descrie mai jos pentru oricare dintre noi.

Conform celor de la Auchan Romania, bonusurile care sunt acordate ca parte a acestei campanii, pot fi folositi pentru orice fel de cumparaturi din oricare dintre magazinele din Romania, astfel ca puteti sa achizitionati orice fel de produse care se gasesc acolo, eventual inclusiv cele din magazinul online.

Auchan Romania are o idee foarte buna cu aceasta promotie speciala, iar asta pentru ca exista foarte multi romani care sunt patrioti, si care sunt dispusi sa arate acest lucru, mai ales daca este vorba si despre premii pe care le pot castiga, asa ca ar fi bine sa profitati chiar acum de tot, cat este oferit.

Mândru că ești român? Pune tricolorul la vedere, acasă, la birou sau oriunde, să îl vedem cu toții. Fă-i o poză și încarc-o pe pagina ta de Facebook sau Instagram. Dă tag paginii de Facebook Auchan (RO) și contului de Instagram Auchan Romania, folosește hastagul #Mândrucăeștiromân și vei intra în tombola cu tragere la sorți.

Poți câștiga unul din cele 10 premii de 1.000 euro ca bonus pe cardul de fidelitate MyCLUB Auchan. Nu uita să dai like paginii Auchan (RO) și follow contului de Instagram Auchan România. Te poți înscriere la concurs până pe 1 decembrie.