Kaufland: Informarea IMPORTANTA Transmisa catre MILIOANE de Romani din Tara

Kaufland Informarea IMPORTANTA Transmisa MILIOANE Romani Tara

Kaufland, unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din toata Romania, le vorbeste clientilor din intreaga tara, in cadrul unei noi informari oficiale, despre una dintre cele mai importante masuri pe care a luat-o pentru romani de-a lungul timpului, si care e disponibila pentru oricine.

Kaufland le aduce in atentie clientilor din toata Romania Kaufland Card, cardul de fidelitate pe care il putem face pentru a ne bucura de o varietate de oferte speciale, dar si pentru a tine evidenta tuturor cumparaturilor pe care le facem in oricare dintre magazinele din oricare localitate din Romania.

Pentru acest card de fidelitate numit Kaufland Card exista si o aplicatie pentru iPhone si Android, iar in cadrul ei exista o sectiune speciala numita Cumparaturile Mele, iar acolo putem vedea cati bani am cheltuit in oricare dintre magazinele Kaufland Romania din toata tara, dar si ce fel de oferte au fost disponibile pentru noi.

Kaufland Romania vrea sa le ofere clientilor cele mai bune experiente posibile pentru cumparaturi in magazinele sale, dar si promotii pe masura asteptarilor pe care le au oamenii, asa ca e bine sa fiti foarte atenti la ceea ce ne este oferit pentru a ne bucura de preturi foarte bune in aceasta perioada.

Kaufland Card digital te ajută să ții mai ușor evidența cumpărăturilor tale. Cum? În secțiunea „cumpărăturile mele” din aplicație vei găsi informații despre: produsele cumpărate cu prețul final plătit pentru ele, reducerea cu Kaufland Card, numărul de card scanat, stelele acumulate în cazul folosirii Kaufland Card digital. Fă-ți și tu Kaufland Card!