BANCA Transilvania: Notificarea Oficiala, SCHIMBARILE Importante pentru Clienti

BANCA Transilvania Notificarea Oficiala SCHIMBARILE Importante Clienti

BANCA Transilvania, una dintre cele mai mari si mai importante banci din Romania, isi anunta clientii din intreaga tara in legatura cu o schimbare foarte importanta pe care a realizat-o pentru ei, una pe care nimeni nu ar trebui sa o treaca in vreun fel cu vederea in momentul de fata, pentru ca ar putea regreta.

BANCA Transilvania isi anunta clientii din intreaga tara in legatura cu faptul ca a luat decizia de a isi actualiza aplicatia BT Pay pentru iPhone, iar ca parte a update-ului a decis sa implementeze o noua interfata pentru a oferi o experienta mai buna de folosire pentru utilizatorii din intreaga tara chiar acum.

Conform celor de la BANCA Transilvania, interfata aplicatiei BT Pay a fost regandita pentru a le oferi oamenilor mai multa usurinta cu care sa acceseze functiile importante de care au nevoie in cadrul ei, iar daca ati actualizat deja aplicatia, atunci aveti o idee cu privire la modul in care totul arata si functioneaza.

BANCA Transilvania a rezolvat cel mai probabil diverse probleme de functionare pe care versiunile anterioare ale aplicatiei BT Pay le-a avut pe iPhone, dar nu e exclus sa fi imbunatatit inclusiv performantele generale pe care aplicatia le ofera, asa ca e bine sa aveti in vedere inclusiv acest aspect.

BANCA Transilvania nu a spus acest lucru in lista de schimbari pentru noua versiune a aplicatiei, dar nu e exclus sa fi fost facute modificari inaintea implementarii vreunor functii noi, aplicatia fiind distribuita in mod gratuit prin App Store, si e important sa nu o descarcati de altundeva decat de acolo.

BT Pay are un nou look. Ți-am pregătit o experiență nouă ca să te poți bucura din plin de app.

BANCA Transilvania Notificarea Oficiala SCHIMBARILE Importante Clienti interfata bt pay