Orange: Anuntul de Sarbatori, ce da GRATUIT Milioanelor de Clienti Romani

Orange Anuntul Sarbatori GRATUIT Milioanelor Clienti Romani

Orange, cel mai mare grup de telecomunicatii din toata Romania, a anuntat in mod oficial pentru milioane de clienti din toata tara ceea ce ofera gratuit incepand din acest moment pentru toti dintre ei, iar asta pentru ca sarbatorile de iarna vin cu noi surprize extrem de bune, care nu trebuie trecute cu vederea.

Orange ii anunta pe milioanele de clienti care au cartele prepay ca le este oferit internet gratuit in baza incarcarilor pe care le fac pentru cartelele lor, adica 20 GB pentru fiecare euro reincarcat prin My Orange, sau 10 GB de trafic de internet pentru fiecare euro de credit reincarcat prin orice alte metode.

Mai mult decat atat, cei de la Orange Romania ne ofera posibilitatea de a alege singuri bonusurile saptamanale care sunt oferite pentru numerele prepay care au optiuni active, astfel ca din My Orange putem alege ceea ce vom primi pentru o saptamana, in mod gratuit, de la operator chiar acum.

Orange Romania deruleaza aceasta campanie speciala exclusiv pentru clientii care au cartele prepay, astfel ca daca aveti un abonament, nu veti beneficia de aceasta promotie speciala, ceea ce este perfect normal pentru operator, aceeasi fiind strategia inclusiv in cazul promotiilor anterioare create.

Cu ocazia sărbătorilor, Millidge și Doig pornesc într-o misiune specială. Urmărește aventura lor spectaculoasă și află ce surprize ți-au pregătit în My Orange pentru cartela ta PrePay. 20 GB pentru fiecare 1 € credit reîncărcat, exclusiv din My Orange și 10 GB pentru fiecare 1 € credit reîncărcat, dacă folosești alte metode de reîncărcare.

Alege-ți bonusul dorit în fiecare săptămână pentru numărul tău PrePay, exclusiv din My Orange.