E.ON: Informarea IMPORTANTA de ULTIM MOMENT care Vizeaza Clientii din Romania

E.ON Informarea IMPORTANTA ULTIM MOMENT Vizeaza Clientii Romania

E.ON, companie cu milioane de clienti in Romania care beneficiaza de servicii de furnizare a energiei electrice si gazelor naturale, ii informeaza pe clientii din toate regiunile Romaniei in legatura cu unele dintre cele mai importante obligatii pe care le au cand vine vorba despre furnizarea de servicii de gaze naturale.

E.ON explica mai jos toate obligatiile pe care le are un client care beneficiaza de livrarea de gaze naturale de catre companie, iar asta pentru ca din punct de vedere legal, toti romanii au o serie de obligatii pe care trebuie sa le respecte cu strictete pentru a se bucura de aceste servicii oferite de catre companie.

Obligatiile pe care cei de la E.ON Romania le listeaza mai jos pentru toti romanii din tara sunt stricte, si se aplica in acest mod de catre companie si autoritati, astfel ca trebuie sa le respectati, daca doriti sa beneficiati in continuare de furnizarea de gaze naturale de catre aceasta companie, sau chiar altele.

E.ON Romania are pe website-ul sau toate informatiile complete cu privire la ceea ce inseamna furnizarea de gaze naturale pentru clientii din toata tara, astfel ca daca vreti sa aflati mai multe in legatura cu tot ceea ce ar trebui sa faceti, atunci ar fi bine sa nu ignorati informatiile pe care vi le ofera compania acum.

În calitate de consumator de gaz, tu ești responsabil de buna funcționare a instalaţiei de utilizare, de la regulator şi contor, până la aparatul de utilizare a gazelor naturale. Așadar, ești obligat să asiguri: efectuarea verificărilor tehnice periodice – o dată la 2 ani la aparatele consumatoare de combustibili gazoși și la instalația de utilizare a gazelor naturale.

Si a reviziei tehnice – o dată la 10 ani – conform legislaţiei în vigoare, pe cheltuiala proprie și doar cu un operator economic autorizat ANRE. Lista operatorilor autorizați o găsești pe site-ul ANRE. De asemenea, consumatorii care dețin aparate consumatoare de gaz în camere prevăzute cu geamuri termopan sau mai groase de 4 mm, sunt obligați să instaleze senzor și electrovalvă pentru detecția scurgerilor de gaz metan și întreruperea furnizării.