Armata Rusiei Sufera Pierderi Majore de Soldati Recent Mobilizati la Razboi

Armata Rusiei Sufera Pierderi Majore de Soldati Recent Mobilizati la Razboi

Rusii mobilizati de catre Vladimir Putin in septembrie si octombrie pentru a fi trimisi in lupta in Ucraina au devenit, literalmente, carne de tun pentru artileria ucraineana, iar asta pentru ca multi dintre ei au fost ucisi in regiunea Donetk in timp ce sapau transee, sau au fost tinta unor ofensive ale ucrainienilor.

Fara pregatire suficienta, fara armament de calitate, si protectie adecvata, recrutii trimisi de catre Rusia pe front au murit in numar mare in ultimele saptamani, si desigur ca situatia nu se va schimba, pentru ca nici situatia celor care urmeaza sa fie trimisi pe front nu este cu mult diferita, si nici nu va fi.

“Recruții ruși se confruntă cu victime grele în Ucraina. Ministerul Apărării din Regatul Unit a declarat că există probabil rate mari de victime în rândul conscrișilor ruși din cauza atacurilor frontale din regiunea Donețk și a sistemelor de săpare de tranșee sub focul artileriei în regiunea Lugansk.

Ministerul a spus că recruții ruși se confruntă adesea cu „confuzie cu privire la eligibilitatea pentru serviciu, pregătire și echipament personal inadecvat și angajamentul față de misiuni de luptă extrem de uzate”.”