Engie: IMPORTANTA Informare Oficiala de care Clientii Romani Trebuie sa Stie

Engie IMPORTANTA Informare Oficiala Clientii Romani Trebuie Stie

Engie, companie principala care furnizeaza energie electrica si gaze naturale pentru milioane de romani din intreaga tara, are pentru clientii din toata Romania o informare foarte importanta care le aduce in atentie ceea ce este oferit in materie de servicii pentru verificarea instalatiilor si echipamentelor de energie.

Engie, la fel ca si celelalte companii care furnizeaza energie electrica si gaze naturale, le ofera clientilor posibilitatea de a contracta servicii de verificare a echipamentelor pe care le folosesc in propriile case, in cazul anumitor tipuri de echipamente verificarea regulata fiind obligatorie prin lege, dupa cum stiti.

Cei de la Engie Romania le explica clientilor din toata Romania direct in cadrul website-ului propriu ce fel de servicii ofera pentru oricine are nevoie de ele in momentul de fata, asa ca daca doriti sa faceti verificarea vreunor echipamente, trebuie doar sa apelati serviciul de asistenta al companiei, sau sa mergeti intr-o locatie.

Engie Romania ofera un set limitat de servicii de siguranta pentru clientii din toata Romania, astfel ca trebuie sa verificati la telefon daca exista si ceea ce aveti voi nevoie, dar e improbabil sa nu va poata oferi compania ajutorul pentru cam orice fel de situatie, iar costurile le aflati tot direct de la companie.

Utilizarea în condiții de siguranță a instalațiilor și echipamentelor este una din caracteristicile esențiale pentru eliminarea riscurilor de activitate. Verificarea și revizia tehnică periodică a instalațiilor și echipamentelor sunt măsuri preventive de siguranță, cât și o obligativitate legală a utilizatorilor de gaze naturale.

Ofertele noastre sunt concepute în funcție de nevoile și specificul nevoilor tale, cu prețuri care depind de dimensiunea instalațiilor sau punctele de consum. Pe lângă serviciile pentru utilizarea în condiții de siguranță, ofertele ENGIE cuprind și servicii de mentenanță: reparații curente sau modificări ale instalațiilor de utilizare gaze naturale sau instalațiilor electrice existente.