Locuitorii din Kiev vor Primi mai Putina Electricitate in Fiecare Zi

Locuitorii din Kiev vor Primi mai Putina Electricitate in Fiecare Zi

Locuitorii din Kiev vor avea parte de electricitate cate doar 2 – 3 ore in fiecare zi in perioada urmatoare, iar asta din cauza bombardamentelor pe care Rusia le-a realizat in ultimele saptamani, ieri o foarte mare parte din Capitala Ucrainei ramanand complet fara electricitate, conform primarului.

Kiev avea oricum livrarea de energie electrica limitata in ultimele saptamani din cauza faptului ca Rusia a distrus foarte multa infrastructura civila cu bombardamentele pe care le realizeaza, astfel ca ramane de vazut in ce masura autoritatile ucrainiene vor reusi sa mentina situatia la un oarecare normal.

“Electricitatea pentru locuitorii Kievului va fi redusă la 2-3 ore pe zi până la restabilirea completă a energiei. Dmytro Saharuk, directorul executiv al celei mai mari companii private de energie din Ucraina, DTEK, a declarat pe 24 noiembrie că infrastructura critică a orașului a fost restaurată.

Saharuk a spus că electricitatea a fost restabilită pentru aproximativ 30% din locuitorii orașului. Se pare că DTEK va reveni la întreruperile de curent programate odată ce sistemul este stabilizat.”