Anuntul de la Posta Romana, Decizia Luata pentru Toata Romania

Anuntul de la Posta Romana, Decizia Luata pentru Toata Romania

Posta Romana a anuntat in mod oficial o decizie foarte importanta care a fost luata pentru toata Romania, iar asta pentru ca vorbim despre o masura care vine ca o premiera pentru Romania, deoarece serviciul eLetter a fost lansat, el fiind oferit deja in multe alte tari din Europa, si nu doar atat, de ceva vreme.

Posta Romana explica mai jos ce inseamna serviciul eLetter, iar asta pentru ca e foarte posibil sa fie folosit pentru a vi se trimite diverse tipuri de corespondenta de catre institutii, sau chiar companii din toata ROmania, incepand din perioada urmatoare.

𝗲𝗟𝗲𝘁𝘁𝗲𝗿, serviciu special de poștă hibridă pentru clienții Poștei Române.

Poșta Română a creat un serviciu special de corespondență – 𝗲𝗟𝗲𝘁𝘁𝗲𝗿 pentru clienții săi, cum ar fi administrații publice, operatori economici, organizații care gestionează un volum mare de corespondență.

𝗲𝗟𝗲𝘁𝘁𝗲𝗿 este un serviciu de poștă hibridă, prin care Poșta Română vă ajută să economisiți timp și consumabile cu tipărirea, punerea în plicuri și expedierea corespondenței către destinatarii dumneavoastră.

Simplu, eficient, comod.

Dumneavoastră trimiteți corespondența electronic, prin intermediul unei platforme electronice, către Poșta Română.

Noi ne ocupăm de tipărire, împlicuire și livrarea la destinație a corespondenței dumneavoastră.

Timpi de livrare :

  • maximum 1 zi lucrătoare, pentru trimiterile cu livrare în mediul urban;
  • maximum 2 zile lucrătoare pentru trimiterile adresate în mediul rural.

Economisiți timp, vă conservați resursele, direcționați energie spre proiecte cu plus valoare pentru organizația dumneavoastră.