CEC Bank: Masura IMPORTANTA Adusa in ATENTIA Tuturor Clientilor Romani

CEC Bank Masura IMPORTANTA Adusa ATENTIA Tuturor Clientilor Romani

CEC Bank, una dintre cele mai importante banci care activeaza in Romania, a publicat un extrem de important mesaj care vizeaza clientii din toata tara, iar asta pentru ca le aduce in atentie o masura foarte buna pe care a luat-o in mod oficial. Va spuneam zilele trecute ca ING si-a anuntat clientii despre faptul ca atunci cand vor sa trimita bani unei persoane, pot avea confirmat numele acesteia atunci cand introduc IBAN-ul in interfata de trimitere, iar acelasi lucru e oferit de CEC Bank.

CEC Bank face totusi lucrurile putin diferit in comparatie cu ING, iar asta pentru ca ofera ceva similar, doar ca nu pentru clientii proprii care primesc bani, ci pentru recipientii care au conturi la ING, sau Libra Internet Bank, in momentul de fata. Puteti vedea in mesajul de mai jos al celor de la CEC Bank faptul ca in momentul in care dorim sa transferam o suma de bani catre o persoana care are cont la una dintre aceste doua banci, vom putea vedea initialele numelui acesteia.

CEC Bank: Masura IMPORTANTA Adusa in ATENTIA Tuturor Clientilor Romani

CEC Bank spune ca aceasta este o masura menita sa asigure clientii de siguranta tranzactiilor pe care vor sa le faca, iar asta deoarece daca vad initialele numelui persoanei catre care trimit bani, vor avea siguranta ca banii ajung acolo unde trebuie. Ideea pe care CEC Bank o are este una foarte buna, si este impresionant ca poate afisa informatii legate de clientii altor banci din Romania, nu doar cele legate de clientii care folosesc serviciile proprii pe care le ofera.

CEC Bank spune ca in cazul pesoanelor juridice catre care se transfera bani, se va afisa o parte din numele firmei catre care urmeaza sa fie facuta tranzactia, asa ca si in aceasta situatie ar trebui sa aveti siguranta faptului ca banii ajung unde trebuie. Totul face parte din schimbarile pe care bancile din Romania le fac pentru a facilita transferurile SEPA si in tara noastra, ele fiind oferite de mult, in special in alte tari, dar iata ca si CEC Bank merge in directia aceasta.

CEC Bank are pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la ceea ce inseamna aceasta schimbare majora pe care o face pentru clientii din toata Romania, astfel ca e important sa cititi toate detaliile legate de ea in momentul de fata.