Enel: ULTIM MOMENT, Notificarea Oficiala privind Facturile Clientilor din Romania

Enel ULTIM MOMENT Notificarea Oficiala Facturile Clientilor Romania

Enel, companie principala care furnizeaza gaze naturale si electricitate pentru milioane de romani, ii anunta, printr-o noua notificare oficla publicata, pe clientii din toate colturile Romaniei despre faptul ca au in momentul de fata posibilitatea de a afla foarte rapid care este soldul facturilor neplatite pentru contul lor.

Enel le explica mai jos tuturor clientilor din Romania faptul ca in cadrul website-ului companiei exista o sectiune speciala in care gasim un Asistent Virtual care ne ofera posibilitatea de a afla informatii cu privire la facturile neplatite pe care le avem emise pentru serviciile de care am beneficiat de la companie.

Conform celor de la Enel Romania, acolo putem afla rapid orice fel de sume avem de platit, urmarea instructiunilor din pagini ajutandu-ne sa descoperim rapid sumele restante, daca ele exista, iar daca avem ceva de platit, atunci putem face acest lucru folosind instrumentele de plata online disponibile.

Enel Romania nu e singura companie din tara noastra care ofera servicii de acest gen in momentul de fata, iar asta pentru ca mai toate au cate ceva similar disponibil pentru clientii din tara, deci merita sa va uitati cu mare atentie la toate serviciile similare care ne sunt oferite inclusiv de catre alte companii.

Folosește Asistentul Virtual de fiecare dată când vrei să afli care este soldul la zi! Intră pe website-ul nostru, selectează butonul albastru „Discută cu un expert” aflat în josul paginii, în partea dreaptă, și începi interacțiunea cu Asistentul Virtual.

În căsuța de dialog care se deschide, alege opțiunea „Află soldul”, iar apoi tastează codul de plată (îl găsești pe prima pagină a facturii, în câmpul „Detalii necesare plății”). După introducerea codului de plată, vei primi un mesaj automat cu soldul (rest de plată) celei mai recente facturi sau confirmarea că nu ai nimic de plată, în cazul în care ai achitat cea mai recentă factură.