Kaufland Anunta Decizia de ULTIM MOMENT pentru Toate Magazinele din Romania

Kaufland Anunta Decizia ULTIM MOMENT Toate Magazinele Romania

Kaufland, unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din toata Romania, le transmite in mod oficial romanilor din toata tara o decizie foarte importanta de ultim moment, care are menirea de a aduce o serie de schimbari foarte importante pentru magazinele din toata tara incepand de acum.

Kaufland a hotarat sa extinda campania Eticheta Galbena, prin care avea 3.000 de produse cu preturi mai mici decat in magazinele concurente, astfel ca in perioada sarbatorilor de iarna, pana pe 7 ianuarie, a decis sa extinda numarul produselor care beneficiaza de aceste reduceri, inca peste 500 fiind incluse.

Conform celor de la Kaufland Romania, aceste 500 de produse suplimentare sunt unele specifice pentru aceasta perioada a sarbatorilor de iarna, fiind produse pe care romanii le folosesc in mod curent pentru a gati in aceasta perioada, deci in mod teoretic ar trebui sa fie de folos pentru extrem de multa lume.

Kaufland Romania ofera aceste produse la pret special exclusiv pentru clientii din Romania care au Kaufland Card, astfel ca daca inca nu v-ati facut unul, poate ca ar fi timpul sa va gandit sa faceti, pentru a profita de aceste promotii speciale, atat timp cat ele sunt disponibile in mod oficial pentru noi in Romania.

Sezonol de Crăciun se lansează la Kaufland. Anul acesta vrem să oferim și mai multă inspirație coșului. De aceea, am ales un sortiment de peste 500 de produse de folos în perioada sărbătorilor, care vor completa eticheta galbenă până pe 07.01.2023.

Astfel, vom avea în următoarea perioadă peste 3500 de produse cu Eticheta galbenă. Sunt produse precum condimente, produse de cop, produse în ambalaje mari sau economice, care se cumpără mai ales în această perioadă. Atât de ieftin poate fi un coș!

Kaufland Anunta Decizia ULTIM MOMENT Toate Magazinele Romania eticheta galbena sarbatori