Descoperă IQOS ORIGINALS DUO & ONE, noile dispozitive în culori vibrante care îți completează colecția

Descoperă IQOS ORIGINALS DUO & ONE, noile dispozitive în culori vibrante care îți completează colecția

Schimbarea face parte din viața noastră, fie că o planificăm sau nu. Cu fiecare schimbare, adăugăm noi experiențe în povestea noastră și dezvăluim laturi ascunse ale personalității noastre. Cu fiecare nou capitol și provocări pe care le depășim, devenim mai buni. Însă în spatele tuturor acestor schimbări, rămânem noi, cei care am ales diferit atunci când ne-am aflat în fața unei decizii și care ne dorim în fiecare zi să progresăm. Povestea IQOS merge mai departe, exact ca tine. 

Inspirate de povestea fiecăruia dintre noi și de lucrurile esențiale care ne definesc, dispozitivele IQOS ORIGINALS deschid un nou capitol al poveștii IQOS. Atuurile celui mai apreciat sistem de încălzire a tutunului de utilizatorii din întreaga lume sunt acum reiterate printr-o nouă serie de produse. IQOS ORIGINALS ONE & DUO și accesoriile complementare sunt prezentate în 4 culori noi, adaptate stilurilor de viață diferite ale utilizatorilor și preferințelor cromatice ale acestora.

Descoperă IQOS ORIGINALS DUO & ONE, noile dispozitive în culori vibrante care îți colecția

Noile dispozitive sunt versiuni actualizate ale dispozitivelor originale, care sunt dotate cu HEATCONTROLTM, sistemul de încălzire a tutunului care reprezintă în continuare o alternativă mai bună la continuarea fumatului și alegerea a peste 12.7 milioane de fumători adulți din întreaga lume. Printr-un design intuitiv all-in-one și  20 de utilizări la o singură încărcare completă, noile dispozitive IQOS ORIGINALS ONE se adresează celor cu un stil de viață activ, care se află mereu în mișcare. Varietatea de culori permite alternarea dispozitivelor în funcție de vestimentație sau de context. Astfel, utilizatorii au de ales dintre culorile turquoise, scarlet, slate și silver. 

Noile produse IQOS ORIGINALS sunt o versiune reinventată a dispozitivelor originale, ale căror caracteristici și funcționalități s-au dovedit a fi performante de-a lungul timpului, vin cu o versiune actualizată a  sistemelor și oferă o gamă mai largă de culori. 

Descoperă IQOS ORIGINALS DUO & ONE, noile dispozitive în culori vibrante care îți completează colecția dj

Pentru a duce mai departe această idee, IQOS a lansat o colecție de produse vestimentare și accesorii în ediție limitată, dezvoltată împreună cu AerWear, brandul local care reinventează fiecare haină preferată prin adăugarea unui accesoriu inedit, transferabil de la o ținută la alta. Astfel, piesele vestimentare cele mai apreciate pot fi adaptate și pot deveni o haină nouă, care spune o poveste diferită în fiecare zi.

Pornind de la mesajul acestei campanii, noua colecție IQOS x AerWear reprezintă o invitație de a reutiliza și reinventa obiecte vestimentare, printr-un proces care dă un imbold creativității și pune bazele unei atitudini sustenabile. Not a copy, Cheers to a new chapter sau Original & proud sunt mesaje care se regăsesc pe hanoracele, mesajele textile detașabile sau pe rucsacurile care fac parte din această colecție.

Descoperă IQOS ORIGINALS DUO & ONE, noile dispozitive în culori vibrante care îți completează colecția tall

Noile dispozitive IQOS ORIGINALS ONE & DUO și accesoriile pot fi achiziţionate din magazinele IQOS din ţară, precum şi online, pe IQOS.ro. Pentru mai multe detalii, puteți accesa contul vostru din IQOS Club sau vizita contul de Instagram @iqos_ro

IQOS nu este lipsit de riscuri. Eliberează nicotină care provoacă dependenţă. IQOS este destinat adulţilor care altfel ar continua să fumeze sau să folosească produse cu nicotină.

Material susținut de IQOS.