DIGI Romania: Anuntul OFICIAL, este GRATUIT pentru Clientii din Romania Acum!

DIGI Romania Anuntul OFICIAL GRATUIT Clientii Romania Acum

DIGI Romania, cea mai mare compania romaneasca de telecomunicatii, le transmite romanilor un mesaj foarte important despre care ar trebui sa stie in momentul de fata, iar asta pentru ca le aduce in imediata atentie ceea ce le ofera gratuit la abonamentele de internet fix, daca aleg sa le contracteze.

DIGI Romania le spune tuturor clientilor, sau potentialilor clienti din tara noastra faptul ca ei au posibilitatea de a se bucura de un router MESH WIFI 6 gratuit in momentul in care aleg un abonament de internet fix Fiberlink 1000, impreuna cu un sistem de tip MESH pentru a acoperi cu internet wireless intreaga lor casa.

Pe website-ul celor de la DIGI exista de multa vreme informatii cu privire la beneficiile importante pe care le ofera routerele MESH WiFi 6 pentru a acoperi cu internet wireless o casa intreaga, iar compania romaneasca ofera aceste sisteme la preturi foarte bune pentru oricare dintre romanii care sunt dornici sa beneficieze de ele.

DIGI este doar una dintre companiile care le ofera romanilor posibilitatea de a se bucura de sisteme de routere MESH WiFi 6 de acest gen, astfel ca daca vreti sa beneficiati de ceva similar de la vreo alta companie, trebuie sa discutati cu aceasta pentru a afla daca exista sansa de a primi ceva similar acum.

Te-ai mutat în casă noua. Felicitări! Mai ales că ai găsit o casă făcută bine, din care nu auzi tot ce vorbesc vecinii. Bine, la așa beton ai nevoie și de net pe măsură. Alege sistemul de routere wireless MESH WIFI 6 pentru acoperire potrivită noii case. Primul router vine gratuit cu internetul Fiberlink 1000. Comandă acum!