Enel: ATENTIONARE de ULTIM MOMENT Emisa pentru Milioane de Clienti Romani

Enel ATENTIONARE ULTIM MOMENT Emisa Milioane Clienti Romani

Enel, companie care furnizeaza energie electrica si gaze naturale pentru milioane de romani din tara, a publicat o atentionare de ultim moment despre care trebuie sa stie toti clientii care-I folosesc serviciile in momentul de fata, iar asta pentru ca le aduce in atentie ceea ce se intampla zilele acestea.

Enel spune ca in zilele de 30 noiembrie si 1 decembrie le va oferi angajatilor sai zile libere, astfel ca nu vom putea merge in vreunul dintre punctele sale de prezenta pentru a rezolva orice fel de probleme am avea, pentru a incheia contracte noi, sau pentru a rezilia altele existente, ceea ce e important de stiut.

Conform celor de la Enel, activitatea in toate locatiile sale din tara va reveni la normal incepand cu data de 2 decembrie, asa cum se intampla si la alte companii care in aceasta perioada au luat decizia de a le oferi propriilor angajati zile libere pentru Sfantul Andrei, dar si pentru a sarbatori Ziua Nationala a Romaniei.

Enel spune ca are o pagina dedicata pe website-ul sau in care oricine poate sa verifice orice fel de servicii online care sunt disponibile in momentul de fata pentru clientii din toata Romania, si putem profita de ele pentru a incerca sa rezolvam eventuale probleme, dar desigur intr-o maniera limitata.

Pe 30 noiembrie și 1 decembrie, zile libere legale, toate magazinele noastre vor fi închise. De asemenea, unele dintre ele vor fi închise și pe 2 decembrie. Dacă plănuiești să ne vizitezi în această perioadă, te așteptăm cu drag în magazinele noastre, însă îți recomandăm să verifici programul acestora pe website.

Îți reamintim că, la Enel, ai o pagină dedicată serviciilor online, pentru operațiunile recurente ce țin de relația cu noi, furnizorul tău de energie. Accesează pagina de pe website, dacă vrei să plătești online factura de energie, să transmiți indexul ori să închei un nou contract de furnizare de gaze naturale sau de electricitate.