BANCA Transilvania: Informarea cu Decizia IMPORTANTA care Afecteaza Clientii din Romania

BANCA Transilvania Informarea Decizia IMPORTANTA Afecteaza Clientii Romania

BANCA Transilvania, una dintre cele mai mari banci nu doar din Romania, ci si din Europa de Est, a publicat o informare oficiala foarte importanta care ii vizeaza pe clientii din toata tara, iar asta deoarece le aduce in imediata atentie faptul ca agentiile sale vor fi inchise in toata tara in zilele de 30 noiembrie si 1 decembrie.

BANCA Transilvania nu este la prima decizie de acest gen pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca in fiecare an face acest lucru, si le ofera angajatilor posibilitatea de a se bucura de Ziua nationala a Romaniei, uneori chiar cu un weekend prelungit, chiar daca anul acesta lucrurile nu vor sta chiar atat de bine pentru clienti.

Cei de la BANCA Transilvania vor reveni la programul normal de lucru incepand cu data de 2 decembrie, astfel ca tot ceea ce nu veti putea face in cursul acestor zile, veti face in zilele urmatoare, ceea ce desigur ca este o veste excelenta pentru foarte multi dintre clientii din toata tara, care vor putea rezolva iar problemele pe care le au.

BANCA Transilvania are pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la ceea ce se intampla in cursul acestor zile, dar si cu privire la ceea ce putem face in cazul in care avem vreo problema serioasa cu serviciile pe care ni le ofera, deci in cazul in care se intampla acest lucru, e bine sa stiti ca exista totusi solutii pentru noi.

În 30 noiembrie – 1 decembrie, agențiile BT vor fi închise. Între timp, nu uita că ai la îndemână toate soluțiile de online banking. Mai multe detalii pe website.