Engie: ATENTIONARE foarte IMPORTANTA cu o Notificare pentru Toti Clientii Romani

Engie ATENTIONARE IMPORTANTA Notificare Toti Clientii Romani

Engie, una dintre companiile cele mai mari care furnizeaza energie si gaze naturale romanilor, le transmite tuturor clientilor romani din intreaga tara faptul ca a luat in mod oficial hotararea de a isi inchide pana in data de 5 decembrie toate punctele de prezenta din Romania, cu ocazia zilei de Sfantul Andrei, dar si a celei de 1 Decembrie.

Engie explica mai jos faptul ca angajatii care lucreaza in punctele de prezenta din Romania vor avea liber intre 30 noiembrie si 2 decembrie, iar apoi urmeaza un weekend, deci vorbim despre 5 zile in care punctele sale de prezenta vor fi inchise, incepand de astazi, asa ca nu veti putea merge in vreunul.

Conform celor de la Engie Romania, chiar daca punctele de prezenta din tara sunt inchise, avem in continuare posibilitatea de a folosi serviciile sale online, sau telefonice, pentru a rezolva probleme de urgenta, sau pentru a afla numite informatii foarte importante in legatura cu serviciile pe care le ofera compania in acest moment.

Engie Romania explica mai jos ceea ce se intampla in cursul urmatoarelor zile in toata Romania, iar decizia pe care a luat-o compania romaneasca se aplica din acest moment pentru toata tara, asa ca trebuie sa veti in vedere acest lucru daca sunteti interesati sa rezolvati vreo problema pe care o aveti cu serviciile sale.

Centrele de relații clienți sunt închise între 30 noiembrie – 2 decembrie. Excepție face insula din Băneasa Shopping City București, care, pe 2 decembrie, va funcționa conform programului obișnuit. Numărul de Call Center va fi indisponibil între 30 noiembrie – 1 decembrie, iar pe 2 decembrie va funcționa între orele 8:30 – 16:30.

Începând de luni, 5 decembrie, revenim la programul obișnuit de lucru. Până atunci poți folosi formularul de contact de pe website, iar un consilier îți va răspunde în cel mai scurt timp. De asemenea, informații utile cu privire la consumul sau facturile tale pot fi accesate direct în contul de client ENGIE sau prin intermediul aplicației MyENGIE, ce poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play.